Marcelowi, tak samo jak i mnie, bardzo zależało na tym, aby nasza wspólna restauracja cieszyła się dużą popularnością wśród okolicznych mieszkańców i przejezdnych osób. Zainspirowani wycieczką po Węgrzech postanowiliśmy wykorzystać niebywały potencjał i niezwykłą paletę smakową tego rejonu i wprowadzić jej czar i magię do naszego kraju. Marcel był tak rozanielony wizytą na południu Europy, że przywiózł do naszego kraju mnóstwo różnych gadżetów i przypraw kojarzących się bezpośrednio ze wzmiankowanym regionem naszego kontynentu. Nie potrzebowaliśmy dużo czasu, aby otworzyć naszą własną restaurację w Polsce odwołującą się do elementów kulinarnych Węgier. Projekt lokalu gastronomicznego przebiegł bardzo pomyślnie a sama jego aranżacja i wykończenie potrwały zaledwie dwa miesiące. Udało nam się w nim odwołać do tradycyjnych cech lokali gastronomicznych na Węgrzech i wprowadziliśmy ten unikalny klimat do naszego lokalu. Jak widać po licznie przybywających klientach, nasza koncepcja wypaliła.
Projekt lokalu gastronomicznego
Losowe artykuły:
Kebab dowóz Kielce
Kebab danie na wynos
Polska słynie z wielu dań, które uważane są za typowo narodowe i gotowane od dawna, jak chociażby pierogi, czy bigos. Lecz w dwudziestym pierwszym wieku pojawiło się wiele dań, które pochodzą z kuchni innych krajów, jak na przykład kebab. Jest on dziś bardzo modnym daniem na...
Kebab na wynos Kielce
Dla wielbicieli kebabu
Kebab to ostatnio popularne jedzenie, które możemy zjeść "na mieście". W dużych miastach jest sporo miast, gdzie możemy kebab kupić. Co istotne, danie to zaczyna być serwowane nie tylko w budkach, w których nie ma właściwie innego wyboru. Staje się ono także jednym z dań w restauracjach...